Ασφαλιστικά Νέα
Αν και ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό μας, μπορούμε να έχουμε πάντα το κεφάλι μας ήσυχο, yπάρχουν περιπτώσεις που η ασφαλιστική μας εταιρεία θα αποζημιώσει μεν τον οδηγό που ζημιώσαμε, αλλά κατόπιν ίσως αποφασίσει να στραφεί εναντίον μας. Καλό θα είναι να γνωρίζουμε ποιες ακριβώς είναι αυτές οι περιπτώσεις, ώστε να είμαστε πάντα ασφαλείς, εκτός από ασφαλισμένοι.
Για την πλειοψηφία των οδηγών, η ασφάλεια αυτοκινήτου δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια συμβατική υποχρέωση, που συνήθως την θυμούνται μια φορά κάθε έξι μήνες. Αρκετοί από μας ίσως να είναι τόσο τυχεροί, ώστε να μην εμπλακούν ποτέ τους σε τροχαίο ατύχημα, και έτσι να μην τους δοθεί η ευκαιρία να αντιληφθούν πόσο χρήσιμη είναι η ύπαρξη σωστής ασφάλισης για το όχημά τους. Ας δούμε λοιπόν, πώς ξεκίνησε η έννοια της ασφάλισης των οχημάτων, και πώς κατέληξε σήμερα να είναι όχι μόνο διαδεδομένη, αλλά και υποχρεωτική.
Όλοι μας χρησιμοποιούμε αυτοκίνητο, άρα όλοι μας έχουμε και ασφάλεια αυτοκινήτου. Κατά πόσο όμως γνωρίζουμε πώς θα εξυπηρετηθούμε στην περίπτωση που γίνει κάποιο τροχαία ατύχημα; Μια από τις πτυχές της ασφάλειας αυτοκινήτου που ίσως αγνοούμε είναι και ο λεγόμενος φιλικός διακανονισμός.
Ένα ερώτημα που απασχολεί συχνά τους ασφαλισμένους, είναι το τι συμβαίνει στην περίπτωση που έχουν συνάψει ασφαλιστήριο συμβόλαιο με εταιρεία που τερματίσει τις δραστηριότητές της. Τα πράγματα σε αυτή την περίπτωση δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνεται, και δεν πρέπει να επικρατεί πανικός.
Τα φθηνότερα
ασφάλιστρα για ταξί
Συνεργαζόμαστε με τις Μεγαλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρείες