Η εταιρεία inFinancial Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι δημιουργήθηκε το 2001 από τον οικονομολόγο και ασφαλιστικό σύμβουλο Χρήστο Σαμαρά, με αποκλειστικό σκοπό την παροχή υπεύθυνων ασφαλιστικών υπηρεσιών σχετικά με την ασφάλιση της υγείας, της σύνταξής ,του οχήματος,της κατοικίας ,της αστικής σας ευθύνης, νομικής σας προστασίας,του σκάφους σας.

Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητα γραφεία,στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 70, στο Περιστέρι. Τα γραφεία μας βρίσκονται σε εύκολα προσβάσιμο χώρο, με άνετη στάθμευση, και μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό μετρό Αγιος Αντώνιος και 10 λεπτά από το σταθμό μετρό Περιστέρι.

Ο σκοπός της ιστοσελίδας μας δεν είναι μόνο να συγκρίνουμε τις τιμές των ασφαλιστικών εταιριών. Σκοπός μας είναι, να λειτουργήσουμε με βάση τις δικές σας ασφαλιστικές ανάγκες, προτείνοντάς σας τις κατάλληλες ασφαλιστικές λύσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οι πελάτες που μας επέλεξαν, ξέρουν ότι ενεργούμε με κριτήριο την προστασία των συμφερόντων τους. Σας προτείνουμε ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις μέσα απο μία  πληθώρα αξιόπιστων ασφαλιστικών εταιριών.